Vélemények Marc O Polo Stripe Jumper és termékinformációk

Terméknév: Marc O Polo Stripe Jumper Szvetter Marc O Polo

Termékleírás: Refresh your wardrobe with this striped jumper from Marc O Polo . Crafted from a cotton construction , this long sleeved style is accented with a textured striped design. Size selection: British sizing (Standard sizing) Fits true to size, take your normal size 100% cotton Machine washable at 30 degrees Product code: 660201... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Marc O Polo Stripe Jumper mert kedvező ár 21 093 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szvetter.

Reviews Marc O Polo Stripe Jumper
Termék felülvizsgálata Marc O Polo Stripe Jumper

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Marc O Polo Stripe Jumper -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Marc O Polo vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Marc O Polo Stripe Jumper és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Marc O Polo Stripe Jumper Marc O Polo

További termékképek, részletesebb leírások Marc O Polo Stripe Jumper és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Marc O Polo, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 21 093 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Marc O Polo
- code EAN 2660201183100
- a termék kategóriában van Szvetter


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Marc O Polo Stripe Jumper Szvetter
21 093 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Szvetter Marc O Polo

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Marc O Polo Stripe Jumper) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Marc O Polo), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2660201183100 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szvetter - További termékek megtekintése