Vélemények Mareta fém horog (2 db) és termékinformációk

Terméknév: Mareta fém horog (2 db) Virágágyások Plastia

Termékleírás: Fém horog a Mareta virágládák függesztéséhez. A csomagolás 2 db-ot tartalmaz. Ideális a maximum 5 cm szélességű korlátokhoz.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Mareta fém horog (2 db) mert kedvező ár 1 245 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Virágágyások.

Reviews Mareta fém horog (2 db)
Termék felülvizsgálata Mareta fém horog (2 db)

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Mareta fém horog (2 db) -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Plastia vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Mareta fém horog (2 db) és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Mareta fém horog (2 db) Plastia

További termékképek, részletesebb leírások Mareta fém horog (2 db) és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Plastia, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 245 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Plastia
- code EAN 8590415000792
- a termék kategóriában van Virágágyások


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Mareta fém horog (2 db) Virágágyások
1 245 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Virágágyások Plastia

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Mareta fém horog (2 db)) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Plastia), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590415000792 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Virágágyások - További termékek megtekintése