Vélemények Matějovský gyerek jersey lepedő rózsaszín, 60 x 120 cm és termékinformációk

Terméknév: Matějovský gyerek jersey lepedő rózsaszín, 60 x 120 cm Gyermek lepedők Matějovský

Termékleírás: Gyerek világos rózsaszín jersey lepedő, Matějovský. A megfelelő lepedő kiválasztása a teljes kényelem érdekében pont olyan fontos, mint a megfelelő ágyneműhuzat és takaró kiválasztása. A jersey lepedőket első érintésre megszereti. A jersey lepedők 100% pamutból készültek 160g/m2, simák és a nyári hónapokra alkalmasabbak. A lepedő oldala 25 cm, ezzel garantálja a tökéletes rögzítést a matracra és nem csúszkál.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Matějovský gyerek jersey lepedő rózsaszín, 60 x 120 cm mert kedvező ár 2 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek lepedők.

Reviews Matějovský gyerek jersey lepedő rózsaszín, 60 x 120 cm
Termék felülvizsgálata Matějovský gyerek jersey lepedő rózsaszín, 60 x 120 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Matějovský gyerek jersey lepedő rózsaszín, 60 x 120 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Matějovský vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Matějovský gyerek jersey lepedő rózsaszín, 60 x 120 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Matějovský gyerek jersey lepedő rózsaszín, 60 x 120 cm Matějovský

További termékképek, részletesebb leírások Matějovský gyerek jersey lepedő rózsaszín, 60 x 120 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Matějovský, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Matějovský
- code EAN
- a termék kategóriában van Gyermek lepedők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Matějovský gyerek jersey lepedő rózsaszín, 60 x 120 cm Gyermek lepedők
2 745 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek lepedők Matějovský

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Matějovský gyerek jersey lepedő rózsaszín, 60 x 120 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Matějovský), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek lepedők - További termékek megtekintése