Vélemények Matějovský márkájú, Air pamut ágynemű, kétrészes, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm és termékinformációk

Terméknév: Matějovský márkájú, Air pamut ágynemű, kétrészes, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm DeLUXE pamut ágyneműhuzat Matějovský

Termékleírás:  „Szeretek szabadon lélegezni. Imádom, ahogy a szél áramlik és meglibbenti a hajam. Egy nagy levegő, és az ember máris készen áll, hogy elrepüljön a szépség felé. A végtelen egzotikus illata.” (Blanka Matragi)   Inspirálódjon ezzel az új, limitált kiadású ágyneművel az ELEMENTS kollekciójának motívumaival, amelyeket a neves divattervező Blanka Matragi álmodott meg. Maga a művésznő úgy jellemzi ezt a kollekciót, mint az élet ünneplését és a gyökerekhez történő visszatérést.   Az elegáns, mégis nagyon merész és átgondolt motívumok a szerző innovatív ötleteit sugározzák magukból, és már az első pillantásra magukkal ragadják a figyelmet a vizuális illuzionista elemeikkel. A luxus pamutszatén kivitelű ágynemű nyomata a legmodernebb digitális nyomtatású, amely hű részleteket biztosít, pontosan a szerző szándéka szerint. A mintája mindkét oldalán ugyanolyan, mint a fényképen. Az ágynemű kényelmes cipzáras záródású. Luxus ajándékdobozban szállítjuk.   A szett tartalma: 2 db párnahuzat, 70 x 90 cm 2 db paplanhuzat, 140 x 200 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Matějovský márkájú, Air pamut ágynemű, kétrészes, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm mert kedvező ár 55 345 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van DeLUXE pamut ágyneműhuzat.

Reviews Matějovský márkájú, Air pamut ágynemű, kétrészes, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Termék felülvizsgálata Matějovský márkájú, Air pamut ágynemű, kétrészes, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Matějovský márkájú, Air pamut ágynemű, kétrészes, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Matějovský vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Matějovský márkájú, Air pamut ágynemű, kétrészes, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Matějovský márkájú, Air pamut ágynemű, kétrészes, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Matějovský

További termékképek, részletesebb leírások Matějovský márkájú, Air pamut ágynemű, kétrészes, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Matějovský, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 55 345 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Matějovský
- code EAN
- a termék kategóriában van DeLUXE pamut ágyneműhuzat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Matějovský márkájú, Air pamut ágynemű, kétrészes, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm DeLUXE pamut ágyneműhuzat
55 345 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása DeLUXE pamut ágyneműhuzat Matějovský

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Matějovský márkájú, Air pamut ágynemű, kétrészes, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Matějovský), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
DeLUXE pamut ágyneműhuzat - További termékek megtekintése