Vélemények Matějovský márkájú Navy takaró, 160 x 220 cm és termékinformációk

Terméknév: Matějovský márkájú Navy takaró, 160 x 220 cm Pamut plédek Matějovský

Termékleírás: Luxus, sűrű szálú pamut takaró, amely kellemesen melegít és puha tapintású. Az új szövési technika a könnyedség és nagy légáteresztő képesség garanciája. A takaró otthona egyedülálló kiegészítőjévé válik és nélkülözhetetlen társa lesz a hűvös estéken. Időtlen mintája minden lakás belterébe kiválóan illik.   A takaró alsó oldala inverz kivitelű. A takarót elegáns, dekoratív ágytakaróként is használhatja. A takaró teljes kerülete mentén színes szegéllyel rendelkezik. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Matějovský márkájú Navy takaró, 160 x 220 cm mert kedvező ár 14 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Pamut plédek.

Reviews Matějovský márkájú Navy takaró, 160 x 220 cm
Termék felülvizsgálata Matějovský márkájú Navy takaró, 160 x 220 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Matějovský márkájú Navy takaró, 160 x 220 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Matějovský vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Matějovský márkájú Navy takaró, 160 x 220 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Matějovský márkájú Navy takaró, 160 x 220 cm Matějovský

További termékképek, részletesebb leírások Matějovský márkájú Navy takaró, 160 x 220 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Matějovský, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Matějovský
- code EAN
- a termék kategóriában van Pamut plédek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Matějovský márkájú Navy takaró, 160 x 220 cm Pamut plédek
14 995 Ft
Az áruk elérhetősége
22.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Pamut plédek Matějovský

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Matějovský márkájú Navy takaró, 160 x 220 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Matějovský), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Pamut plédek - További termékek megtekintése