Vélemények Matějovský márkájú Ravena sötétítő függöny, 140 x 260 cm és termékinformációk

Terméknév: Matějovský márkájú Ravena sötétítő függöny, 140 x 260 cm Függönyök Matějovský

Termékleírás:  A dekorfüggönyök exkluzív kollekciója rendkívüli élményt és hű részleteket kínál. Mindez a legmodernebb digitális nyomtatási technológiának köszönhetően. Egészítse ki otthonát az elegáns RAVENA függönnyel. A finom geometriai minta kombinálja a bézs és világosbarna decens árnyalatait. Biztosan értékelni fogja a nagyon sűrű és erős struktúrájú anyagot, amely 100% pamutból készül és bársony felülettel rendelkezik. A nyomat az egyik oldalán található.   A csomagolás tartalma: 1 db függöny, a fém szemeket is beleértve, hogy kényelmesen felfüggeszthesse a karnisra (a szem belső átmérője 4 cm), a szemeket tartó sáv magassága pedig 10 cm. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Matějovský márkájú Ravena sötétítő függöny, 140 x 260 cm mert kedvező ár 16 245 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Függönyök.

Reviews Matějovský márkájú Ravena sötétítő függöny, 140 x 260 cm
Termék felülvizsgálata Matějovský márkájú Ravena sötétítő függöny, 140 x 260 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Matějovský márkájú Ravena sötétítő függöny, 140 x 260 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Matějovský vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Matějovský márkájú Ravena sötétítő függöny, 140 x 260 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Matějovský márkájú Ravena sötétítő függöny, 140 x 260 cm Matějovský

További termékképek, részletesebb leírások Matějovský márkájú Ravena sötétítő függöny, 140 x 260 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Matějovský, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 16 245 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Matějovský
- code EAN 8432404624698
- a termék kategóriában van Függönyök


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Matějovský márkájú Ravena sötétítő függöny, 140 x 260 cm Függönyök
16 245 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Függönyök Matějovský

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Matějovský márkájú Ravena sötétítő függöny, 140 x 260 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Matějovský), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8432404624698 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Függönyök - További termékek megtekintése