Vélemények Matějovský márkájú Tonio abrosz, 80 x 80 cm és termékinformációk

Terméknév: Matějovský márkájú Tonio abrosz, 80 x 80 cm Pamut abroszok Matějovský

Termékleírás: A TONIO vonzó mintája a stílusos dekor abroszok új kollekcióját hozza magával. A vonzó geometriai minta barna, szürke és bézs színben, világos háttér előtt a nap minden pillanatát bearanyozza. Az abrosz 100% poliészterből készül és nem piszkolódó, víztaszító felületkezeléssel rendelkezik. Az abrosz teljes kerületét színes szegély díszíti, a sarkai pedig lekerekítettek. Alkalmas így otthoni és kültéri használatra is.    ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Matějovský márkájú Tonio abrosz, 80 x 80 cm mert kedvező ár 3 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Pamut abroszok.

Reviews Matějovský márkájú Tonio abrosz, 80 x 80 cm
Termék felülvizsgálata Matějovský márkájú Tonio abrosz, 80 x 80 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Matějovský márkájú Tonio abrosz, 80 x 80 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Matějovský vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Matějovský márkájú Tonio abrosz, 80 x 80 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Matějovský márkájú Tonio abrosz, 80 x 80 cm Matějovský

További termékképek, részletesebb leírások Matějovský márkájú Tonio abrosz, 80 x 80 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Matějovský, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Matějovský
- code EAN
- a termék kategóriában van Pamut abroszok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Matějovský márkájú Tonio abrosz, 80 x 80 cm Pamut abroszok
3 745 Ft
Az áruk elérhetősége
30.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Pamut abroszok Matějovský

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Matějovský márkájú Tonio abrosz, 80 x 80 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Matějovský), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Pamut abroszok - További termékek megtekintése