Vélemények Maxxo 2 részes Ice tea termopohár készlet és termékinformációk

Terméknév: Maxxo 2 részes Ice tea termopohár készlet Klasszikus poharak Maxxo

Termékleírás: A jeges tea egy frissítő üdítőital tea ízesítéssel. A Maxxo thermo pohár ennek az italnak a stílusos felszolgálását teszi lehetővé. A stílusos poharak kettős thermo boroszilikát üvegből készülnek, amely hosszú ideig megtartja a kedvenc ital hőmérsékletét. Jobban ellenáll a karcolásoknak, repedéseknek, mint a hagyományos üveg. A poharakat kimondottan hideg italokra ajánlják, de felhasználhatók meleg italokra is. Mosogatógépben is moshatók.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Maxxo 2 részes Ice tea termopohár készlet mert kedvező ár 3 345 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Klasszikus poharak.

Reviews Maxxo 2 részes Ice tea termopohár készlet
Termék felülvizsgálata Maxxo 2 részes Ice tea termopohár készlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Maxxo 2 részes Ice tea termopohár készlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Maxxo vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Maxxo 2 részes Ice tea termopohár készlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Maxxo 2 részes Ice tea termopohár készlet Maxxo

További termékképek, részletesebb leírások Maxxo 2 részes Ice tea termopohár készlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Maxxo, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 345 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Maxxo
- code EAN 8595235809143
- a termék kategóriában van Klasszikus poharak


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Maxxo 2 részes Ice tea termopohár készlet Klasszikus poharak
3 345 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Klasszikus poharak Maxxo

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Maxxo 2 részes Ice tea termopohár készlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Maxxo), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595235809143 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Klasszikus poharak - További termékek megtekintése