Vélemények Maxxo „Extra Tea" 2 db-os termo pohár szett, 480 ml és termékinformációk

Terméknév: Maxxo „Extra Tea" 2 db-os termo pohár szett, 480 ml Bögrék és csészék Maxxo

Termékleírás: A Maxxo „Extra Tea" 2 db-os termo pohár szettje, mely poharak egyenkénti űrtartalma 480 ml. A duplafalú boroszilikát üveg hosszú ideig megőrzi az italok kívánt hőmérsékletét, legyen szó meleg vagy éppen hideg italokról. A jó minőségű üveg modern kinézettel párosul, ami remekül ellenáll a magas és alacsony hőmérsékleteknek egyaránt. A poharak vastag boroszilikát üvegből készültek (2 x 2 mm), ami még jobban ellenáll a hő erős deformáló hatásának, mint a közönséges üveg. Továbbá nem karcolódik és reped meg, mint a hagyományos üveg. Ellenáll a vegyszerek erős, maró hatásának is.Amennyiben a termo poharakat mosogatógépben szeretné mosni, javasoljuk, hogy mosogatógépe alacsonyabb hőfokú programjait használja.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Maxxo „Extra Tea" 2 db-os termo pohár szett, 480 ml mert kedvező ár 4 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bögrék és csészék.

Reviews Maxxo „Extra Tea" 2 db-os termo pohár szett, 480 ml
Termék felülvizsgálata Maxxo „Extra Tea" 2 db-os termo pohár szett, 480 ml

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Maxxo „Extra Tea" 2 db-os termo pohár szett, 480 ml -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Maxxo vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Maxxo „Extra Tea" 2 db-os termo pohár szett, 480 ml és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Maxxo „Extra Tea" 2 db-os termo pohár szett, 480 ml Maxxo

További termékképek, részletesebb leírások Maxxo „Extra Tea" 2 db-os termo pohár szett, 480 ml és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Maxxo, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Maxxo
- code EAN 8595235803059
- a termék kategóriában van Bögrék és csészék


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Maxxo „Extra Tea
4 545 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Bögrék és csészék Maxxo

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Maxxo „Extra Tea" 2 db-os termo pohár szett, 480 ml) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Maxxo), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595235803059 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bögrék és csészék - További termékek megtekintése