Vélemények Maxxo Uni vízszűrők, 3 + 1 és termékinformációk

Terméknév: Maxxo Uni vízszűrők, 3 + 1 Vízszűrők Maxxo

Termékleírás: Új generációs Maxxo Uni vízszűrők akciós 3 + 1 csomagolásban. . A szűrők kompatibilisek a LAICA Biflux, a Brita Maxtra, a BWT szűrőrendszereivel, valamint más márkák vízszűrő kancsóival, amikben ovális típusú szűrő található.A szűrők eltávolítják a nemkívánatos anyagokat, amik negatívan befolyásolják a fogyasztásra szánt csapvíz ízét, megjelenését, színét. Jelentősen csökkenti a víz klórtartalmát és egyéb szerves vegyületek jelenlétét, mint például a mész, az ólom, a cink, a higany, a réz, illetve a különböző növényvédő és gyomirtó szerek maradványait, a kellemetlen szagokat és a zavarosságot. Nagymértékben lágyítja a vizet és megakadályozza a vízkőképződést a háztartási gépekben.150 literes kapacitású vízszűréshez ajánljuk.Ausztriában készült, a BWT által gyártva.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Maxxo Uni vízszűrők, 3 + 1 mert kedvező ár 4 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Vízszűrők.

Reviews Maxxo Uni vízszűrők, 3 + 1
Termék felülvizsgálata Maxxo Uni vízszűrők, 3 + 1

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Maxxo Uni vízszűrők, 3 + 1 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Maxxo vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Maxxo Uni vízszűrők, 3 + 1 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Maxxo Uni vízszűrők, 3 + 1 Maxxo

További termékképek, részletesebb leírások Maxxo Uni vízszűrők, 3 + 1 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Maxxo, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Maxxo
- code EAN 8595235806586
- a termék kategóriában van Vízszűrők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Maxxo Uni vízszűrők, 3 + 1 Vízszűrők
4 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Vízszűrők Maxxo

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Maxxo Uni vízszűrők, 3 + 1) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Maxxo), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595235806586 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Vízszűrők - További termékek megtekintése