Vélemények Melegvizes palack kötött huzattal, rénszarvasok lila, 1 l és termékinformációk

Terméknév: Melegvizes palack kötött huzattal, rénszarvasok lila, 1 l Elektromos takarók

Termékleírás:  A termofor melegvizes palack kiváló és bevált eszköz teste hatékony felmelegítéséhez. Elég csupán forró vizet önteni a palackba és máris élvezheti a kellemes meleget hát-, vese-, ágyéki és nyaki gerinc-, izom-, izületi-, menstruációs vagy megfázási fájdalmakkor, illetve ha csak hideg ágyát szeretné felmelegíteni. A gyermek melegvizes palack alkalmas csecsemőknek is a hasi fájdalmak enyhítésére. A termoforok olyan termozacskók, amelyek lehetővé teszik testhőmérsékletének szabályozását. Kiváló minőségükkel és tökéletes hő- és hidegfelhasználhatóságukkal tűnnek ki. A termofor melegvizes palack huzata háromféle mintázatú kellemes kötött anyagból készült. Képes a meleget 40-50 °C-os hőmérsékleten tartani. Az üveget hideg vízzel is meg lehet tölteni és így felhasználhatja testrészeinek hűtésére is. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Melegvizes palack kötött huzattal, rénszarvasok lila, 1 l mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Elektromos takarók.

Reviews Melegvizes palack kötött huzattal, rénszarvasok lila, 1 l
Termék felülvizsgálata Melegvizes palack kötött huzattal, rénszarvasok lila, 1 l

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Melegvizes palack kötött huzattal, rénszarvasok lila, 1 l -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Melegvizes palack kötött huzattal, rénszarvasok lila, 1 l és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Melegvizes palack kötött huzattal, rénszarvasok lila, 1 l

További termékképek, részletesebb leírások Melegvizes palack kötött huzattal, rénszarvasok lila, 1 l és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Elektromos takarók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Melegvizes palack kötött huzattal, rénszarvasok lila, 1 l Elektromos takarók
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 20.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Elektromos takarók

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Melegvizes palack kötött huzattal, rénszarvasok lila, 1 l) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Elektromos takarók - További termékek megtekintése