Vélemények Men's three quarter RAFIKI Cliffbase és termékinformációk

Terméknév: Men's three quarter RAFIKI Cliffbase Kiárusítás - Férfi nadrágok Rafiki

Termékleírás: Rafiki’s three quarter shorts -Rafiki Cliffbase are an innovation in the men’s collection that will not balk at any climbing challenge. Cotton elastic shorts with elastic in the waist line are suitable not only on the sand or on the wall but also for everyday casual wear. Material: 97% cotton, 3% elastane... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Men's three quarter RAFIKI Cliffbase mert kedvező ár 5 286 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kiárusítás - Férfi nadrágok.

Reviews Men's three quarter RAFIKI Cliffbase
Termék felülvizsgálata Men's three quarter RAFIKI Cliffbase

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Men's three quarter RAFIKI Cliffbase -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Rafiki vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Men's three quarter RAFIKI Cliffbase és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Men's three quarter RAFIKI Cliffbase Rafiki

További termékképek, részletesebb leírások Men's three quarter RAFIKI Cliffbase és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Rafiki, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 286 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Rafiki
- code EAN 8591203956055
- a termék kategóriában van Kiárusítás - Férfi nadrágok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Men's three quarter RAFIKI Cliffbase Kiárusítás - Férfi nadrágok
5 286 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Kiárusítás - Férfi nadrágok Rafiki

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Men's three quarter RAFIKI Cliffbase) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Rafiki), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591203956055 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kiárusítás - Férfi nadrágok - További termékek megtekintése