Vélemények Men's winter jacket NORTHFINDER LEROY és termékinformációk

Terméknév: Men's winter jacket NORTHFINDER LEROY Férfi ruházat NORTHFINDER

Termékleírás: Universal Norwegian-style winter jacket with acrylic coating. The winter jacket is ideal for leisure activities – and suitable for casual wear to the city, school, or work. You can also wear the jacket for fun in the snow and skiing. Material: YKK® zipper, windresistant, decorative stitching, Wax technology, high breathable, easy care, regular classic, chest pocket, mash pocket, detachable storm hood, stretchcuffs, adjustable lower end, leather details -60% polyester 20% cotton 20% nylon -WAX fabric... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Men's winter jacket NORTHFINDER LEROY mert kedvező ár 30 004 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Men's winter jacket NORTHFINDER LEROY
Termék felülvizsgálata Men's winter jacket NORTHFINDER LEROY

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Men's winter jacket NORTHFINDER LEROY -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából NORTHFINDER vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Men's winter jacket NORTHFINDER LEROY és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Men's winter jacket NORTHFINDER LEROY NORTHFINDER

További termékképek, részletesebb leírások Men's winter jacket NORTHFINDER LEROY és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu NORTHFINDER, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 30 004 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó NORTHFINDER
- code EAN 8585048779351
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Men's winter jacket NORTHFINDER LEROY Férfi ruházat
30 004 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat NORTHFINDER

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Men's winter jacket NORTHFINDER LEROY) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (NORTHFINDER), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8585048779351 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése