Vélemények Men's winter jacket NORTHFINDER MILO és termékinformációk

Terméknév: Men's winter jacket NORTHFINDER MILO Férfi ruházat NORTHFINDER

Termékleírás: New in our range. Luxury designer jackets with the latest Primaloft® ThermoPlume. This new filling comprises "flakes" with feather-like qualities. This excellent insulated jacket is suitable for all outdoor activities, reliably keeps you warm even on the slopes during skiing. Material: Primaloft® ThermoPlume, YKK® zipper, windresistant, bonding elements, down proof, reflective elements, regular fit, bonding technology, chest pocket, handwarmer pockets, detachable storm hood, zip off hood, adjustable lower end, reflective details -100% polyester -3 layers fabric... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Men's winter jacket NORTHFINDER MILO mert kedvező ár 30 046 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Men's winter jacket NORTHFINDER MILO
Termék felülvizsgálata Men's winter jacket NORTHFINDER MILO

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Men's winter jacket NORTHFINDER MILO -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából NORTHFINDER vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Men's winter jacket NORTHFINDER MILO és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Men's winter jacket NORTHFINDER MILO NORTHFINDER

További termékképek, részletesebb leírások Men's winter jacket NORTHFINDER MILO és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu NORTHFINDER, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 30 046 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó NORTHFINDER
- code EAN 8585048777845
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Men's winter jacket  NORTHFINDER MILO Férfi ruházat
30 046 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat NORTHFINDER

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Men's winter jacket NORTHFINDER MILO) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (NORTHFINDER), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8585048777845 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése