Vélemények Mentőautó formázott 3D párna, 35 x 50 cm és termékinformációk

Terméknév: Mentőautó formázott 3D párna, 35 x 50 cm Gyermek kispárnák

Termékleírás: Eredeti párna, amely talán mindenki arcára mosolyt varázsol. Formázott párna, amely eredeti és gyönyörű dekorációvá és nagyszerű társsá válik, Ön és gyermekei számára egyaránt. A párna kényelmes és puha, így rendkívül kellemes alvást biztosít, töltete pedig erősen be van varrva a belsejébe. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Mentőautó formázott 3D párna, 35 x 50 cm mert kedvező ár 1 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek kispárnák.

Reviews Mentőautó formázott 3D párna, 35 x 50 cm
Termék felülvizsgálata Mentőautó formázott 3D párna, 35 x 50 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Mentőautó formázott 3D párna, 35 x 50 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Mentőautó formázott 3D párna, 35 x 50 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Mentőautó formázott 3D párna, 35 x 50 cm

További termékképek, részletesebb leírások Mentőautó formázott 3D párna, 35 x 50 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8592850322125
- a termék kategóriában van Gyermek kispárnák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Mentőautó formázott 3D párna, 35 x 50 cm Gyermek kispárnák
1 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek kispárnák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Mentőautó formázott 3D párna, 35 x 50 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592850322125 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek kispárnák - További termékek megtekintése