Vélemények Mia and me gyermek pamut lepedő, 90 x 200 cm és termékinformációk

Terméknév: Mia and me gyermek pamut lepedő, 90 x 200 cm Gyermek lepedők Herding

Termékleírás: Minőségi Mia and Me motívumú pamut lepedő. A kellemes pamut kényelmes alvást biztosít gyermekei számára. A lepedő praktikus gumival rendelkezik a teljes kerülete mentén, amely megakadályozza a gyűrődést és gondoskodik róla, hogy a lepedő mindig megfelelően feszített és igazított legyen, hogy maximálisan kényelmes alvást biztosítson. Maximum 25 cm magas matrachoz használható. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Mia and me gyermek pamut lepedő, 90 x 200 cm mert kedvező ár 4 895 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek lepedők.

Reviews Mia and me gyermek pamut lepedő, 90 x 200 cm
Termék felülvizsgálata Mia and me gyermek pamut lepedő, 90 x 200 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Mia and me gyermek pamut lepedő, 90 x 200 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Herding vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Mia and me gyermek pamut lepedő, 90 x 200 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Mia and me gyermek pamut lepedő, 90 x 200 cm Herding

További termékképek, részletesebb leírások Mia and me gyermek pamut lepedő, 90 x 200 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Herding, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 895 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Herding
- code EAN 4006891884497
- a termék kategóriában van Gyermek lepedők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Mia and me gyermek pamut lepedő, 90 x 200 cm Gyermek lepedők
4 895 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek lepedők Herding

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Mia and me gyermek pamut lepedő, 90 x 200 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Herding), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4006891884497 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek lepedők - További termékek megtekintése