Vélemények Mickey star gyermek poncsó, 50 x 115 cm és termékinformációk

Terméknév: Mickey star gyermek poncsó, 50 x 115 cm Gyermek fürdőlepedők és poncsók Jerry Fabrics

Termékleírás: 100% pamutból készült poncsó, amely nagyon kellemes viselet az érzékeny bababőrön. A poncsó alkalmas az esti fürdéshez, a tengerpartra vagy épp a folyópartra. Javasoljuk a finom és színes ruhákhoz készült mosószerekkel történő mosást. A poncsó szélessége 50 cm, a teljes hossza pedig, kiterített állapotban 115 cm. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Mickey star gyermek poncsó, 50 x 115 cm mert kedvező ár 2 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek fürdőlepedők és poncsók.

Reviews Mickey star gyermek poncsó, 50 x 115 cm
Termék felülvizsgálata Mickey star gyermek poncsó, 50 x 115 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Mickey star gyermek poncsó, 50 x 115 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Jerry Fabrics vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Mickey star gyermek poncsó, 50 x 115 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Mickey star gyermek poncsó, 50 x 115 cm Jerry Fabrics

További termékképek, részletesebb leírások Mickey star gyermek poncsó, 50 x 115 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Jerry Fabrics, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Jerry Fabrics
- code EAN 8592753012802
- a termék kategóriában van Gyermek fürdőlepedők és poncsók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Mickey star gyermek poncsó, 50 x 115 cm Gyermek fürdőlepedők és poncsók
2 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 23.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek fürdőlepedők és poncsók Jerry Fabrics

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Mickey star gyermek poncsó, 50 x 115 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Jerry Fabrics), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592753012802 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek fürdőlepedők és poncsók - További termékek megtekintése