Vélemények Micro Donut strandtörölköző, 150 cm és termékinformációk

Terméknév: Micro Donut strandtörölköző, 150 cm Fürdőlepedők

Termékleírás: Eredeti strandtörölköző, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt örömet okoz. A törölköző szokatlan megjelenésű, kerek alakjának és nagy méretének köszönhetően. A mikroszálas kiviteléből adódóan rendkívül kellemes tapintású.    Ajándékozza meg magát és egész családját a vízparton, pikniken vagy a kertben töltött pihanés kellemes pillanataival. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Micro Donut strandtörölköző, 150 cm mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fürdőlepedők.

Reviews Micro Donut strandtörölköző, 150 cm
Termék felülvizsgálata Micro Donut strandtörölköző, 150 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Micro Donut strandtörölköző, 150 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Micro Donut strandtörölköző, 150 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Micro Donut strandtörölköző, 150 cm

További termékképek, részletesebb leírások Micro Donut strandtörölköző, 150 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595248419605
- a termék kategóriában van Fürdőlepedők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Micro Donut strandtörölköző, 150 cm Fürdőlepedők
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fürdőlepedők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Micro Donut strandtörölköző, 150 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595248419605 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fürdőlepedők - További termékek megtekintése