Vélemények Mikroszálas portörlő h. 54,5 cm és termékinformációk

Terméknév: Mikroszálas portörlő h. 54,5 cm Kis takarítóeszközök

Termékleírás: A műanyag fogantyúval ellátott mikroszálas portörlő megkönnyíti otthona vagy irodája takarítását. A portörlő jól tárolható, ennek ellenére a nehezebben hozzáférhető helyeket is elérheti vele. A huzata levehető és mosható. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Mikroszálas portörlő h. 54,5 cm mert kedvező ár 1 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kis takarítóeszközök.

Reviews Mikroszálas portörlő h. 54,5 cm
Termék felülvizsgálata Mikroszálas portörlő h. 54,5 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Mikroszálas portörlő h. 54,5 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Mikroszálas portörlő h. 54,5 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Mikroszálas portörlő h. 54,5 cm

További termékképek, részletesebb leírások Mikroszálas portörlő h. 54,5 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8719202398205
- a termék kategóriában van Kis takarítóeszközök


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Mikroszálas portörlő h. 54,5 cm Kis takarítóeszközök
1 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kis takarítóeszközök

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Mikroszálas portörlő h. 54,5 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8719202398205 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kis takarítóeszközök - További termékek megtekintése