Vélemények Míša gyerek vízálló jersey lepedő, 60 x 120 cm és termékinformációk

Terméknév: Míša gyerek vízálló jersey lepedő, 60 x 120 cm Gyermek lepedők Bellatex

Termékleírás: Vízálló jersey lepedő a legkisebbeknek. Nem lesz szüksége külön matracvédőre a lepedő alá, mivel ez a vizálló lepedő 2 az 1-ben. A lepedő meggátolja a folyadék beszivárgását a matrac belsejébe, mégis légáteresztő. Ajándékozza meg gyermekét az édes álmokkal, és spórolja meg az időt a takarításon.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Míša gyerek vízálló jersey lepedő, 60 x 120 cm mert kedvező ár 4 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek lepedők.

Reviews Míša gyerek vízálló jersey lepedő, 60 x 120 cm
Termék felülvizsgálata Míša gyerek vízálló jersey lepedő, 60 x 120 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Míša gyerek vízálló jersey lepedő, 60 x 120 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bellatex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Míša gyerek vízálló jersey lepedő, 60 x 120 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Míša gyerek vízálló jersey lepedő, 60 x 120 cm Bellatex

További termékképek, részletesebb leírások Míša gyerek vízálló jersey lepedő, 60 x 120 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bellatex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bellatex
- code EAN 8592325051611
- a termék kategóriában van Gyermek lepedők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Míša gyerek vízálló jersey lepedő, 60 x 120 cm Gyermek lepedők
4 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek lepedők Bellatex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Míša gyerek vízálló jersey lepedő, 60 x 120 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bellatex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592325051611 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek lepedők - További termékek megtekintése