Vélemények Miso Crew Cardigan Ladies és termékinformációk

Terméknév: Miso Crew Cardigan Ladies Modern és elegáns ruha Miso

Termékleírás: Miso Crew Cardigan Ladies Find the ideal wardrobe must have in this Miso Crew Cardigan. Crafted with a full button fastening, ribbed crew neck and full length sleeves with ribbed wrist cuffs and a ribbed hem, all in a soft fine knit. > Ladies cardigan > Full button fastening > Ribbed crew neck > Full length sleeves > Ribbed wrist cuffs > Ribbed hem > Soft fine knit > Miso branding > 80% acrylic, 20% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Miso Crew Cardigan Ladies mert kedvező ár 3 715 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Miso Crew Cardigan Ladies
Termék felülvizsgálata Miso Crew Cardigan Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Miso Crew Cardigan Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Miso vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Miso Crew Cardigan Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Miso Crew Cardigan Ladies Miso

További termékképek, részletesebb leírások Miso Crew Cardigan Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Miso, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 715 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Miso
- code EAN 2669503123906
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Miso Crew Cardigan Ladies Modern és elegáns ruha
3 715 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Miso

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Miso Crew Cardigan Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Miso), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2669503123906 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése