Vélemények Miso High Waist Leggings Ladies és termékinformációk

Terméknév: Miso High Waist Leggings Ladies Szabadidő leggings Miso

Termékleírás: Miso High Waist Leggings Ladies The Miso High Waist Leggings are a crafted with a stretchy construction for a comfortable fit, its block coloured design is teamed with a high waist for a classic design. > Ladies leggings > Elasticated waistband > Stretchy > High waist > Block coloured > Miso branding > 96% cotton, 4% elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Miso High Waist Leggings Ladies mert kedvező ár 2 806 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szabadidő leggings.

Reviews Miso High Waist Leggings Ladies
Termék felülvizsgálata Miso High Waist Leggings Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Miso High Waist Leggings Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Miso vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Miso High Waist Leggings Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Miso High Waist Leggings Ladies Miso

További termékképek, részletesebb leírások Miso High Waist Leggings Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Miso, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 806 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Miso
- code EAN 2678152262706
- a termék kategóriában van Szabadidő leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Miso High Waist Leggings Ladies Szabadidő leggings
2 806 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Szabadidő leggings Miso

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Miso High Waist Leggings Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Miso), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2678152262706 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szabadidő leggings - További termékek megtekintése