Vélemények Miso Layla Girls Riding Boots és termékinformációk

Terméknév: Miso Layla Girls Riding Boots Gyermek cipők Miso

Termékleírás: Miso Layla Girls Riding Boots The Girls Miso Layla Riding Boots are perfect for completing a casual look, featuring a suede effect panel to the back of the calf with glitter star detail along with a ribbon lace detail for a stylish look, a zip fastening to the side along with a cushioned insole provides a secure and comfortable fit. > Girls boots > Zip fastening > Cushioned insole > Moulded outsole > Glitter star detail > Velvet ribbon lace detail > Miso branding > Upper: Synthetic / textile > Inner / sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Miso Layla Girls Riding Boots mert kedvező ár 9 197 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek cipők.

Reviews Miso Layla Girls Riding Boots
Termék felülvizsgálata Miso Layla Girls Riding Boots

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Miso Layla Girls Riding Boots -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Miso vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Miso Layla Girls Riding Boots és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Miso Layla Girls Riding Boots Miso

További termékképek, részletesebb leírások Miso Layla Girls Riding Boots és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Miso, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 197 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Miso
- code EAN 2030091032107
- a termék kategóriában van Gyermek cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Miso Layla Girls Riding Boots Gyermek cipők
9 197 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek cipők Miso

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Miso Layla Girls Riding Boots) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Miso), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2030091032107 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek cipők - További termékek megtekintése