Vélemények Miso Lined Leggings és termékinformációk

Terméknév: Miso Lined Leggings Leggings Miso

Termékleírás: Miso Lined Leggings These Miso Lined Leggings have a classic design and are brilliant for casual everyday wear. They are built with a thick material and have an elasticated waist band to provide comfort and a good fitting. The leggings are finished in the colour black with a stitched pocket and fasten look. > Girls leggings > Miso brand > Stitched lined look > Thick material > Classic design > Shell : 95% polyester 5% elastane > Lining : 95% polyester 5% elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Miso Lined Leggings mert kedvező ár 2 405 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Leggings.

Reviews Miso Lined Leggings
Termék felülvizsgálata Miso Lined Leggings

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Miso Lined Leggings -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Miso vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Miso Lined Leggings és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Miso Lined Leggings Miso

További termékképek, részletesebb leírások Miso Lined Leggings és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Miso, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 405 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Miso
- code EAN 2610114032354
- a termék kategóriában van Leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Miso Lined Leggings Leggings
2 405 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Leggings Miso

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Miso Lined Leggings) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Miso), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2610114032354 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Leggings - További termékek megtekintése