Vélemények Miso Plush Lined Leggings Ladies és termékinformációk

Terméknév: Miso Plush Lined Leggings Ladies Sportos leggings Miso

Termékleírás: Miso Plush Lined Leggings Ladies Leggings have never felt so good, thanks to the Miso Plush Lined Leggings! Designed with an elasticated waistband, with a plush fleece lining and offering a full leg length, the easy style offers extra warmth to any look. > Ladies leggings > Elasticated waistband > Full leg length > Plush fleece lining > Shell: 95% Polyester, 5% Elastane > Lining: 92% Polyester, 8% Elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Miso Plush Lined Leggings Ladies mert kedvező ár 4 820 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos leggings.

Reviews Miso Plush Lined Leggings Ladies
Termék felülvizsgálata Miso Plush Lined Leggings Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Miso Plush Lined Leggings Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Miso vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Miso Plush Lined Leggings Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Miso Plush Lined Leggings Ladies Miso

További termékképek, részletesebb leírások Miso Plush Lined Leggings Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Miso, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 820 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Miso
- code EAN 2678361033104
- a termék kategóriában van Sportos leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Miso Plush Lined Leggings Ladies Sportos leggings
4 820 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos leggings Miso

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Miso Plush Lined Leggings Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Miso), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2678361033104 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos leggings - További termékek megtekintése