Vélemények Miso Sassy Bow Ladies Shoes és termékinformációk

Terméknév: Miso Sassy Bow Ladies Shoes Mokaszin Miso

Termékleírás: Miso Sassy Bow Ladies Shoes The Ladies Miso Sassy Bow Shoes feature a rough denim bow to the front along with tonal stitching and a cushioned insole for comfortable and stylish look. > Ladies shoes > Slip on design > Denim bow > Tonal stitching > Miso branding > Upper: Textile > Inner: Synthetic > Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Miso Sassy Bow Ladies Shoes mert kedvező ár 4 815 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Mokaszin.

Reviews Miso Sassy Bow Ladies Shoes
Termék felülvizsgálata Miso Sassy Bow Ladies Shoes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Miso Sassy Bow Ladies Shoes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Miso vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Miso Sassy Bow Ladies Shoes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Miso Sassy Bow Ladies Shoes Miso

További termékképek, részletesebb leírások Miso Sassy Bow Ladies Shoes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Miso, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 815 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Miso
- code EAN 2234175222402
- a termék kategóriában van Mokaszin


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Miso Sassy Bow Ladies Shoes Mokaszin
4 815 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Mokaszin Miso

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Miso Sassy Bow Ladies Shoes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Miso), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2234175222402 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Mokaszin - További termékek megtekintése