Vélemények Miss Fiori Mary Jane Infant Girls Canvas Shoes és termékinformációk

Terméknév: Miss Fiori Mary Jane Infant Girls Canvas Shoes Gyermek cipők Miss Fiori

Termékleírás: Miss Fiori Mary Jane Infant Girls Canvas Shoes The Kids Miss Fiori Mary Jane Canvas Shoes have a simple but stylish look that is perfect for everyday wear, designed with tonal stitching to the upper along with a buckle fastening ankle strap, completed with a cushioned insole and moulded outsole for a comfortable fit. > Kids canvas shoes > Single ankle strap > Buckle fastening > Moulded outsole > Cushioned insole > Tonal stitching > Miss Fiori branding > Upper: Textile > Inner: Textile > Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Miss Fiori Mary Jane Infant Girls Canvas Shoes mert kedvező ár 1 664 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek cipők.

Reviews Miss Fiori Mary Jane Infant Girls Canvas Shoes
Termék felülvizsgálata Miss Fiori Mary Jane Infant Girls Canvas Shoes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Miss Fiori Mary Jane Infant Girls Canvas Shoes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Miss Fiori vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Miss Fiori Mary Jane Infant Girls Canvas Shoes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Miss Fiori Mary Jane Infant Girls Canvas Shoes Miss Fiori

További termékképek, részletesebb leírások Miss Fiori Mary Jane Infant Girls Canvas Shoes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Miss Fiori, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 664 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Miss Fiori
- code EAN 2028034030907
- a termék kategóriában van Gyermek cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Miss Fiori Mary Jane Infant Girls Canvas Shoes Gyermek cipők
1 664 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek cipők Miss Fiori

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Miss Fiori Mary Jane Infant Girls Canvas Shoes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Miss Fiori), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2028034030907 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek cipők - További termékek megtekintése