Vélemények Mitre Delta Hyperseam Fluo EFL Replica Football és termékinformációk

Terméknév: Mitre Delta Hyperseam Fluo EFL Replica Football Labdarúgás Mitre

Termékleírás: Mitre Delta Hyperseam Fluo EFL Replica Football This Mitre Delta Hyperseam Fluo EFL Replica Football has been engineered with Hyperseam technology which fuses both stitched and bonded panels together to give players the benefits of both constructions. The high visibility design allows you to track the ball with ease and the 12-panel design offers a true ball flight and consistent game play. > Mitre Football > 12 Panel design > Wound core increases shape and size control > Hyperseam technology > High visibility design > Mitre branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Mitre Delta Hyperseam Fluo EFL Replica Football mert kedvező ár 13 131 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Labdarúgás.

Reviews Mitre Delta Hyperseam Fluo EFL Replica Football
Termék felülvizsgálata Mitre Delta Hyperseam Fluo EFL Replica Football

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Mitre Delta Hyperseam Fluo EFL Replica Football -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Mitre vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Mitre Delta Hyperseam Fluo EFL Replica Football és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Mitre Delta Hyperseam Fluo EFL Replica Football Mitre

További termékképek, részletesebb leírások Mitre Delta Hyperseam Fluo EFL Replica Football és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Mitre, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 13 131 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Mitre
- code EAN 2824011130406
- a termék kategóriában van Labdarúgás


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Mitre Delta Hyperseam Fluo EFL Replica Football Labdarúgás
13 131 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Labdarúgás Mitre

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Mitre Delta Hyperseam Fluo EFL Replica Football) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Mitre), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2824011130406 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Labdarúgás - További termékek megtekintése