Vélemények Mizuno Tubular Helix T Shirt Ladies és termékinformációk

Terméknév: Mizuno Tubular Helix T Shirt Ladies Női ruházat Mizuno

Termékleírás: Mizuno Tubular Helix T Shirt Ladies The Ladies Mizuno Tubular Helix T Shirt has been crafted with a seamless body that allows for a greater freedom of movement while the round neck collar and short sleeves provide a comfortable fit. This Mizuno running t shirt has also been designed with Curpo yarn that providing fantastic ventilation to keep you cool and comfortable, completed with reflective Mizuno logos to the chest and back. > Ladies running t shirt > Short sleeves > Round neck collar > Seamless construction > Breathable > Reflective detail > Mizuno branding > 66% nylon, 27% polyester, 7% cupro > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Mizuno Tubular Helix T Shirt Ladies mert kedvező ár 12 054 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női ruházat.

Reviews Mizuno Tubular Helix T Shirt Ladies
Termék felülvizsgálata Mizuno Tubular Helix T Shirt Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Mizuno Tubular Helix T Shirt Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Mizuno vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Mizuno Tubular Helix T Shirt Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Mizuno Tubular Helix T Shirt Ladies Mizuno

További termékképek, részletesebb leírások Mizuno Tubular Helix T Shirt Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Mizuno, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 054 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Mizuno
- code EAN 2455127184306
- a termék kategóriában van Női ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Mizuno Tubular Helix T Shirt Ladies Női ruházat
12 054 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női ruházat Mizuno

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Mizuno Tubular Helix T Shirt Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Mizuno), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2455127184306 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női ruházat - További termékek megtekintése