Vélemények Mizuno Wind Jacket Mens és termékinformációk

Terméknév: Mizuno Wind Jacket Mens Férfi ruházat Mizuno

Termékleírás: Mizuno Wind Jacket Mens Stay protected out on the course with the Mizuno Wind Jacket, made with a lightweight fabric enhanced with Impermalite technology that makes it windproof and waterproof up to 20,000mm, with moisture permeability of 20,000mm. It includes a full zip fastening with chin guard and long sleeves with elasticated trims, two zip pockets and Mizuno branding to finish. > Men's golf jacket > Full zip fastening > Long sleeves > Chin guard > Elasticated trims > 2 zip pockets > Lightweight > 20,000mm waterproof > Windproof > Impermalite technology > Mizuno branding > 100% polyester > Machine washable < keep="" away="" from="">... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Mizuno Wind Jacket Mens mert kedvező ár 27 178 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Mizuno Wind Jacket Mens
Termék felülvizsgálata Mizuno Wind Jacket Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Mizuno Wind Jacket Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Mizuno vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Mizuno Wind Jacket Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Mizuno Wind Jacket Mens Mizuno

További termékképek, részletesebb leírások Mizuno Wind Jacket Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Mizuno, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 27 178 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Mizuno
- code EAN 2366021024301
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Mizuno Wind Jacket Mens Férfi ruházat
27 178 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Mizuno

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Mizuno Wind Jacket Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Mizuno), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2366021024301 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése