Vélemények Modena acél postaláda, antracit és termékinformációk

Terméknév: Modena acél postaláda, antracit Postaládák

Termékleírás: Acél postaláda rozsdamentes acél bedobó fedéllel. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Zárral rendelkezik az illetéktelen behatolás ellen. A postaláda részét képezi két kulcs és a felszereléséhez szükséges alkatrészek.  A bedobó fedél alatt található a zár, mely a postaládát előlről lefelé nyitja.A bedobó mérete:  magasság 3,1 cm szélesség 26 cm   ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Modena acél postaláda, antracit mert kedvező ár 17 245 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Postaládák.

Reviews Modena acél postaláda, antracit
Termék felülvizsgálata Modena acél postaláda, antracit

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Modena acél postaláda, antracit -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Modena acél postaláda, antracit és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Modena acél postaláda, antracit

További termékképek, részletesebb leírások Modena acél postaláda, antracit és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 17 245 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8592218033045
- a termék kategóriában van Postaládák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Modena acél postaláda, antracit Postaládák
17 245 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Postaládák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Modena acél postaláda, antracit) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592218033045 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Postaládák - További termékek megtekintése