Vélemények Moon Moccasin Memory Foam Womens Slippers és termékinformációk

Terméknév: Moon Moccasin Memory Foam Womens Slippers Női cipők Moon

Termékleírás: Heatons Moccasin Memory Foam Women's Slippers These Heatons Moccasin Memory Foam Women's Slippers are casual slippers for everyday use, with memory foam inner soles that mould perfectly to your feet! The rubber sole is weather resistant for such occasions as stepping out to get the paper or enjoying a morning coffee on your porch. > Women's slippers > Memory foam footbed > Moccasin > Upper: textile > Lining: textile > Outsole: synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Moon Moccasin Memory Foam Womens Slippers mert kedvező ár 4 813 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női cipők.

Reviews Moon Moccasin Memory Foam Womens Slippers
Termék felülvizsgálata Moon Moccasin Memory Foam Womens Slippers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Moon Moccasin Memory Foam Womens Slippers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Moon vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Moon Moccasin Memory Foam Womens Slippers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Moon Moccasin Memory Foam Womens Slippers Moon

További termékképek, részletesebb leírások Moon Moccasin Memory Foam Womens Slippers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Moon, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 813 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Moon
- code EAN 2101071042307
- a termék kategóriában van Női cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Moon Moccasin Memory Foam Womens Slippers Női cipők
4 813 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női cipők Moon

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Moon Moccasin Memory Foam Womens Slippers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Moon), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2101071042307 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női cipők - További termékek megtekintése