Vélemények Műrózsa, rózsaszín, 30 cm és termékinformációk

Terméknév: Műrózsa, rózsaszín, 30 cm Virágzó növények

Termékleírás:  Szereti a rózsát, de a termesztésétől elriasztja a bonyolult gondozása? Szerezze be ezt a 3 ággal rendelkező tövet, amely gyönyörű díszévé válik polcának vagy íróasztalának.   A virágtartó nem képezi a csomagolás részét. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Műrózsa, rózsaszín, 30 cm mert kedvező ár 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Virágzó növények.

Reviews Műrózsa, rózsaszín, 30 cm
Termék felülvizsgálata Műrózsa, rózsaszín, 30 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Műrózsa, rózsaszín, 30 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Műrózsa, rózsaszín, 30 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Műrózsa, rózsaszín, 30 cm

További termékképek, részletesebb leírások Műrózsa, rózsaszín, 30 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8590422029564
- a termék kategóriában van Virágzó növények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Műrózsa, rózsaszín, 30 cm Virágzó növények
745 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 19.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Virágzó növények

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Műrózsa, rózsaszín, 30 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590422029564 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Virágzó növények - További termékek megtekintése