Vélemények Művészi reprodukció ABSZTRAKT XOBAM002E1 és termékinformációk

Terméknév: Művészi reprodukció ABSZTRAKT XOBAM002E1 Művészi képreprodukciók

Termékleírás: Élethű digitális fotónyomtatás, amelyet nem fogod tudni megkülönböztetni az eredeti festett képtől a LIPA stúdióból. A reprodukciók gyönyörű szatén hatással és remek struktúrával jellemzőek, ami a LIPA stúdió professzionális művészei által használt minőségi pamutvászonnak köszönhető.  A kép nagy négyzetmétersúlyú pamutvászonból készül, amely nem áttetsző. Célünk csakis minőséget kínálni, ezért a képeket lucfenyőből készült, stabil és tömör rámákra feszítjük, a nyomtatás vízálló, halványulás elleni védelemmel. A képen kívül a gyártás hagyományai által tanúsított minőség is bizonyára lenyűgözi Önt. A reprodukciók kényelmes falra való elhelyezése érdekében a képekhez képakasztókat és ékeket is biztosítunk. Modern vászonkép reprodukció formájában. Limitált kiadás csak a www.kephaz.hu webshopban kapható.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Kephaz.hu ezt ajánlja termék Művészi reprodukció ABSZTRAKT XOBAM002E1 mert kedvező ár 16 790 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Művészi képreprodukciók.

Reviews Művészi reprodukció ABSZTRAKT XOBAM002E1
Termék felülvizsgálata Művészi reprodukció ABSZTRAKT XOBAM002E1

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Művészi reprodukció ABSZTRAKT XOBAM002E1 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Művészi reprodukció ABSZTRAKT XOBAM002E1 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Művészi reprodukció ABSZTRAKT XOBAM002E1

További termékképek, részletesebb leírások Művészi reprodukció ABSZTRAKT XOBAM002E1 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Kephaz.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 16 790 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Művészi képreprodukciók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Művészi reprodukció ABSZTRAKT XOBAM002E1 Művészi képreprodukciók
16 790 Ft
Az áruk elérhetősége
11.04.2020
irány a bolt » Kephaz.hu
Áruk szállítása Művészi képreprodukciók

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Kephaz.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Művészi reprodukció ABSZTRAKT XOBAM002E1) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértKephaz.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Művészi képreprodukciók - További termékek megtekintése