Vélemények Művirág Levendula csokor, 29 cm és termékinformációk

Terméknév: Művirág Levendula csokor, 29 cm Virágzó növények

Termékleírás: Ez a levendula művirág biztosan szép és ízléses kiegészítő lesz otthonában, főleg autentikus megjelenése miatt. Ez a virág sosem hervad el, így olyan hosszan fog Önnek ӧrӧmet szerezni, amíg csak szeretné.   ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Művirág Levendula csokor, 29 cm mert kedvező ár 1 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Virágzó növények.

Reviews Művirág Levendula csokor, 29 cm
Termék felülvizsgálata Művirág Levendula csokor, 29 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Művirág Levendula csokor, 29 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Művirág Levendula csokor, 29 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Művirág Levendula csokor, 29 cm

További termékképek, részletesebb leírások Művirág Levendula csokor, 29 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 4003529052396
- a termék kategóriában van Virágzó növények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Művirág Levendula csokor, 29 cm Virágzó növények
1 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Virágzó növények

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Művirág Levendula csokor, 29 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4003529052396 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Virágzó növények - További termékek megtekintése