Vélemények Művirág Napraforgó és hortenzia csokor és termékinformációk

Terméknév: Művirág Napraforgó és hortenzia csokor Virágzó növények

Termékleírás: Részleteinek aprólékos kidolgozásához a legkellemesebb tapintású műanyagot és a legfinomabb textilt választották, hogy a látvány minél életszerűbb legyen. Hatalmasra nyílt virágaiban visszatükröződnek élő társaik. A napraforgó és hortenzia csokor becsempészi otthonába a ragyogást és a melegséget.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Művirág Napraforgó és hortenzia csokor mert kedvező ár 1 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Virágzó növények.

Reviews Művirág Napraforgó és hortenzia csokor
Termék felülvizsgálata Művirág Napraforgó és hortenzia csokor

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Művirág Napraforgó és hortenzia csokor -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Művirág Napraforgó és hortenzia csokor és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Művirág Napraforgó és hortenzia csokor

További termékképek, részletesebb leírások Művirág Napraforgó és hortenzia csokor és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595243427483
- a termék kategóriában van Virágzó növények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Művirág Napraforgó és hortenzia csokor Virágzó növények
1 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Virágzó növények

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Művirág Napraforgó és hortenzia csokor) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595243427483 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Virágzó növények - További termékek megtekintése