Vélemények Napszemüveg strandtörölköző, 70 x 150 cm és termékinformációk

Terméknév: Napszemüveg strandtörölköző, 70 x 150 cm Fürdőlepedők

Termékleírás:  A törölköző, amely semmiképp sem hiányozhat a kötelező felszereléséből, ha vízhez megy. A mikroszállnak köszönhetően tapintása nagyon kellemes. Ezzel a törölközővel kellemes perceket szerezhet családjának, esetleg magának a víznél, piknikeken, vagy a kertben Ezt a törölközőt otthon is használhatja. Ezenfelül biztosan örömet okoz a megúnhatatlan mintája.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Napszemüveg strandtörölköző, 70 x 150 cm mert kedvező ár 1 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fürdőlepedők.

Reviews Napszemüveg strandtörölköző, 70 x 150 cm
Termék felülvizsgálata Napszemüveg strandtörölköző, 70 x 150 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Napszemüveg strandtörölköző, 70 x 150 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Napszemüveg strandtörölköző, 70 x 150 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Napszemüveg strandtörölköző, 70 x 150 cm

További termékképek, részletesebb leírások Napszemüveg strandtörölköző, 70 x 150 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Fürdőlepedők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Napszemüveg strandtörölköző, 70 x 150 cm Fürdőlepedők
1 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fürdőlepedők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Napszemüveg strandtörölköző, 70 x 150 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fürdőlepedők - További termékek megtekintése