Vélemények Nawalla strandsátor Coast piros és termékinformációk

Terméknév: Nawalla strandsátor Coast piros Sátrak

Termékleírás: Coast strandsátor vidám piros és narancssárga színkombinációval. Biztosan Ön is értékelni fogja egyszerű konstrukcióját és alacsony tömegét. A Coast sátor remek kiegészítõ víz mellé, megvédi Önt és gyermekeit a nappal, vagy a hideg széllel szemben. A rudak átmérője 7 mm.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Nawalla strandsátor Coast piros mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sátrak.

Reviews Nawalla strandsátor Coast piros
Termék felülvizsgálata Nawalla strandsátor Coast piros

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nawalla strandsátor Coast piros -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nawalla strandsátor Coast piros és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nawalla strandsátor Coast piros

További termékképek, részletesebb leírások Nawalla strandsátor Coast piros és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8591022379691
- a termék kategóriában van Sátrak


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nawalla strandsátor Coast piros Sátrak
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Sátrak

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nawalla strandsátor Coast piros) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022379691 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sátrak - További termékek megtekintése