Vélemények Nevica Krvavec Beanie Juniors és termékinformációk

Terméknév: Nevica Krvavec Beanie Juniors Gyermek kiegészítők Nevica

Termékleírás: Nevica Krvavec Beanie Juniors The Kids Nevica Krvavec Beanie is perfect for keeping little heads toasty warm thanks to the knitted construction coupled with a micro fleece headband while the stripe design teamed with the Pompom and Nevica branding complete the look. > Kids beanie > Knitted construction > Micro fleece headband > Pompom > Stripe pattern > Nevica branding > 50% acrylic, 50% wool > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nevica Krvavec Beanie Juniors mert kedvező ár 3 715 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek kiegészítők.

Reviews Nevica Krvavec Beanie Juniors
Termék felülvizsgálata Nevica Krvavec Beanie Juniors

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nevica Krvavec Beanie Juniors -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nevica vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nevica Krvavec Beanie Juniors és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nevica Krvavec Beanie Juniors Nevica

További termékképek, részletesebb leírások Nevica Krvavec Beanie Juniors és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nevica, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 715 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nevica
- code EAN 2906397710202
- a termék kategóriában van Gyermek kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nevica Krvavec Beanie Juniors Gyermek kiegészítők
3 715 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek kiegészítők Nevica

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nevica Krvavec Beanie Juniors) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nevica), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2906397710202 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek kiegészítők - További termékek megtekintése