Vélemények Nevica Lech Bib Ski Suit Infant és termékinformációk

Terméknév: Nevica Lech Bib Ski Suit Infant Fiú együttes Nevica

Termékleírás: Nevica Lech Bib Ski Suit Infant This Nevica Lech Bib Ski Suit is built with touch and close fastening shoulder straps, a full zip fastening with a chin guard, an elasticated waist band, elasticated ankle cuffs with a padded overlay and adjustable foot guards for maximum support. > Ski suit > Touch and close fastening shoulder straps > Full zip fastening > Chin guard > Elasticated waist band > Elasticated ankle cuffs > Adjustable foot guards > Nevica branding > 100% polyester > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nevica Lech Bib Ski Suit Infant mert kedvező ár 11 377 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fiú együttes.

Reviews Nevica Lech Bib Ski Suit Infant
Termék felülvizsgálata Nevica Lech Bib Ski Suit Infant

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nevica Lech Bib Ski Suit Infant -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nevica vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nevica Lech Bib Ski Suit Infant és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nevica Lech Bib Ski Suit Infant Nevica

További termékképek, részletesebb leírások Nevica Lech Bib Ski Suit Infant és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nevica, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 377 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nevica
- code EAN 2408065691351
- a termék kategóriában van Fiú együttes


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nevica Lech Bib Ski Suit Infant Fiú együttes
11 377 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Fiú együttes Nevica

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nevica Lech Bib Ski Suit Infant) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nevica), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2408065691351 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fiú együttes - További termékek megtekintése