Vélemények Nevica Lech Ski Jacket Infant Girls és termékinformációk

Terméknév: Nevica Lech Ski Jacket Infant Girls Modern és elegáns ruha Nevica

Termékleírás: Nevica Lech Ski Jacket Infant Girls This Nevica Lech Ski Jacket is crafted with full zip fastening and long sleeves. It features elasticated cuffs and is a hooded, 3 pocket design. This jacket is a padded construction in an all over print with reflective detailing. It is designed with a printed logo and is complete with Nevica branding. > Jacket > Full zip fastening > Long sleeves > Elasticated cuffs > Hooded > 3 pocket design > Padded > All over print > Reflective detail > Printed logo > Nevica branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nevica Lech Ski Jacket Infant Girls mert kedvező ár 9 197 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nevica Lech Ski Jacket Infant Girls
Termék felülvizsgálata Nevica Lech Ski Jacket Infant Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nevica Lech Ski Jacket Infant Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nevica vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nevica Lech Ski Jacket Infant Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nevica Lech Ski Jacket Infant Girls Nevica

További termékképek, részletesebb leírások Nevica Lech Ski Jacket Infant Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nevica, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 197 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nevica
- code EAN 2408507061254
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nevica Lech Ski Jacket Infant Girls Modern és elegáns ruha
9 197 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nevica

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nevica Lech Ski Jacket Infant Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nevica), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2408507061254 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése