Vélemények Nevica Meribel Pant Junior és termékinformációk

Terméknév: Nevica Meribel Pant Junior Modern és elegáns ruha Nevica

Termékleírás: Nevica Meribel Pant Junior Stay warm with the Nevica Meribel Pant Junior, crafted in a stretchy skin tight material with an elasticated waistband and flat lock seams these base layers are complete with Nevica branding. > Junior base layer > Stretchy fabric > Elasticated waistband > Flat lock seams > Skin tight fit > Nevica branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nevica Meribel Pant Junior mert kedvező ár 3 207 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nevica Meribel Pant Junior
Termék felülvizsgálata Nevica Meribel Pant Junior

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nevica Meribel Pant Junior -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nevica vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nevica Meribel Pant Junior és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nevica Meribel Pant Junior Nevica

További termékképek, részletesebb leírások Nevica Meribel Pant Junior és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nevica, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 207 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nevica
- code EAN 2402250032158
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nevica Meribel Pant Junior Modern és elegáns ruha
3 207 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nevica

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nevica Meribel Pant Junior) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nevica), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2402250032158 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése