Vélemények Nevica Meribel Pants Infant és termékinformációk

Terméknév: Nevica Meribel Pants Infant Modern és elegáns ruha Nevica

Termékleírás: Nevica Meribel Pants Infant Get ready for the slopes with these Nevica Meribel Pants, crafted with two adjustable shoulder straps with touch and close fastenings, a front zip fastening with a touch and close overlay and two zip fastening pockets. These pants also come with elasticated ankle cuffs with a popper button and touch and close fastening ankle cuffs for extra support. Padding features along the interior for maximum comfort and Nevica branding finishes the look. > Ski pants > Padded > Touch and close fastening shoulder straps > Front zip fastening > Touch and close overlay > Two zip close pockets > Elasticated ankle cuffs > Popper button and touch and close ankle cuff overlay > Nevica branding > 100% polyester... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nevica Meribel Pants Infant mert kedvező ár 8 043 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nevica Meribel Pants Infant
Termék felülvizsgálata Nevica Meribel Pants Infant

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nevica Meribel Pants Infant -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nevica vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nevica Meribel Pants Infant és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nevica Meribel Pants Infant Nevica

További termékképek, részletesebb leírások Nevica Meribel Pants Infant és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nevica, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 043 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nevica
- code EAN 2404105691251
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nevica Meribel Pants Infant Modern és elegáns ruha
8 043 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nevica

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nevica Meribel Pants Infant) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nevica), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2404105691251 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése