Vélemények Nevica Meribel Ski Pants Infants és termékinformációk

Terméknév: Nevica Meribel Ski Pants Infants Modern és elegáns ruha Nevica

Termékleírás: Nevica Meribel Ski Pants Infants A must have for your next ski trip, the Nevica Meribel Ski Pants are a comfortable yet stylish design and feature a zip fastening and touch and close fastening shoulder straps. The pants have a soft lining for comfort and waterproof and breathability ratings of 5000mm. There are two zipped hand pockets for storage, and the hems feature inner elasticated cuffs. Nevica branding completes the design. > Infants ski pants > Zip fastening > Touch and close fastening shoulder straps > Padded > Inner elasticated ankles > 5k waterproof > 5k breathability > Soft lining > 2 zipped hand pockets > Nevica branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nevica Meribel Ski Pants Infants mert kedvező ár 8 043 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nevica Meribel Ski Pants Infants
Termék felülvizsgálata Nevica Meribel Ski Pants Infants

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nevica Meribel Ski Pants Infants -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nevica vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nevica Meribel Ski Pants Infants és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nevica Meribel Ski Pants Infants Nevica

További termékképek, részletesebb leírások Nevica Meribel Ski Pants Infants és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nevica, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 043 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nevica
- code EAN 2404223131257
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nevica Meribel Ski Pants Infants Modern és elegáns ruha
8 043 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nevica

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nevica Meribel Ski Pants Infants) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nevica), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2404223131257 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése