Vélemények Nevica Meribel Ski Pants Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Nevica Meribel Ski Pants Junior Girls Modern és elegáns ruha Nevica

Termékleírás: Nevica Meribel Ski Pants Junior Girls The Nevica Meribel Ski Pants are designed with a touch and close adjustable fastening along the waistband and a popper button to the waist with a full zip fastening and belt hooks for the perfect fit. These pants also come with two zip close pockets for you to store your essentials and elasticated ankle cuffs with a popper button and touch and close overlay. Padding along the inner keeps you comfortable, and Nevica branding to the leg finishes the look. > Ski Pants > Zip fly > Popper fastening to waist > Two zipped front pockets > Belt loops > Fleece lining > Waterproof 5000k > Breathable 5000k > Touch closure fastenings to waistband > Elasticated ankle cuffs > Padding to inner > Nevica branding > Keep away from fire > 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nevica Meribel Ski Pants Junior Girls mert kedvező ár 8 541 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nevica Meribel Ski Pants Junior Girls
Termék felülvizsgálata Nevica Meribel Ski Pants Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nevica Meribel Ski Pants Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nevica vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nevica Meribel Ski Pants Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nevica Meribel Ski Pants Junior Girls Nevica

További termékképek, részletesebb leírások Nevica Meribel Ski Pants Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nevica, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 541 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nevica
- code EAN 2408522691955
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nevica Meribel Ski Pants Junior Girls Modern és elegáns ruha
8 541 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nevica

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nevica Meribel Ski Pants Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nevica), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2408522691955 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése