Vélemények Nevica Oliver Ski Jacket Mens és termékinformációk

Terméknév: Nevica Oliver Ski Jacket Mens Síkabát Nevica

Termékleírás: Nevica Oliver Ski Jacket Mens The Nevica Oliver Ski Jacket is perfect for skiing or anyone who is about to brace cold temperatures. It is designed with a full zip fastening chin guard, a removable drawstring adjustable hood, thermal cuffs and 6 outer zips pockets. The thick padding promises to not let any cold in and a 10,000mm waterproof and breathability rating ensures that no rain or snow will get in either. The coat is completed with subtle zig-zag stitching and Nevica branding. > Men's ski jacket > Full zip fastening > Fleece lined chin guard > Long sleeves > Thermal cuffs > Drawstring adjustable and removable hood > Six outer zip pockets > Inside zip pocket > Headphone compartment > Underarm zip vents > Internal removable snowskirt > 10,000mm waterproof > 10,000mm breathable > Padded construction > Zig-zag stitching finish > Nevica branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nevica Oliver Ski Jacket Mens mert kedvező ár 43 127 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Síkabát.

Reviews Nevica Oliver Ski Jacket Mens
Termék felülvizsgálata Nevica Oliver Ski Jacket Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nevica Oliver Ski Jacket Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nevica vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nevica Oliver Ski Jacket Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nevica Oliver Ski Jacket Mens Nevica

További termékképek, részletesebb leírások Nevica Oliver Ski Jacket Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nevica, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 43 127 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nevica
- code EAN 2403572034707
- a termék kategóriában van Síkabát


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nevica Oliver Ski Jacket Mens Síkabát
43 127 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Síkabát Nevica

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nevica Oliver Ski Jacket Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nevica), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2403572034707 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Síkabát - További termékek megtekintése