Vélemények Nevica Vail Ski Pants Mens és termékinformációk

Terméknév: Nevica Vail Ski Pants Mens Sínadrág Nevica

Termékleírás: Nevica Vail Ski Pants Mens Head down the slopes in comfort and style in the Nevica Vail Ski Pants, crafted to provide comfort, support and style, with a zip fastening fly and single button fastening waist, with touch and close adjusters to the waistband, inner elasticated ankle and snow guards plus boot clips, and two zip fastening hand pockets, plus zipped mesh ventilation. These trousers feature waterproof and breathability ratings of 10,000mm to retain warmth and dryness, as well as protection at all times. Signature Nevica branding completes the look. > Men's ski trousers > Zip fastening fly > Single button fastening waist > Inner elasticated ankles > Snow guard > Ankle boot clips > 2 zip fastening hand pockets > Zipped mesh ventilation > 10K waterproofing > 10K breathability > Signature Nevica branding > 100% Polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nevica Vail Ski Pants Mens mert kedvező ár 18 066 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sínadrág.

Reviews Nevica Vail Ski Pants Mens
Termék felülvizsgálata Nevica Vail Ski Pants Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nevica Vail Ski Pants Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nevica vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nevica Vail Ski Pants Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nevica Vail Ski Pants Mens Nevica

További termékképek, részletesebb leírások Nevica Vail Ski Pants Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nevica, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 18 066 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nevica
- code EAN 2408437034700
- a termék kategóriában van Sínadrág


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nevica Vail Ski Pants Mens Sínadrág
18 066 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sínadrág Nevica

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nevica Vail Ski Pants Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nevica), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2408437034700 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sínadrág - További termékek megtekintése