Vélemények Nevica Whistler Skin Goggles Mens és termékinformációk

Terméknév: Nevica Whistler Skin Goggles Mens Síszemüveg Nevica

Termékleírás: Nevica Whistler Skin Goggles Mens The Mens Nevica Whistler Skin Goggles are ideal for taking to the slopes, featuring a tri-layer fleece foam cushioning along with a wide elasticated headstrap for a secure and comfortable fit. A dual red spherical lens with a polarised rainbow finish provides wide, clear and distortion free vision, completed with the Nevica branding. > Mens ski goggles > Tri-layer fleece foam padding > Dual red spherical lens > Rainbow finish > Wide, distortion free vision > Polarised > Anti fog > Anti slip silicone lined strap > Goggle bag > Nevica branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nevica Whistler Skin Goggles Mens mert kedvező ár 12 054 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Síszemüveg.

Reviews Nevica Whistler Skin Goggles Mens
Termék felülvizsgálata Nevica Whistler Skin Goggles Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nevica Whistler Skin Goggles Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nevica vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nevica Whistler Skin Goggles Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nevica Whistler Skin Goggles Mens Nevica

További termékképek, részletesebb leírások Nevica Whistler Skin Goggles Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nevica, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 054 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nevica
- code EAN 2406125030003
- a termék kategóriában van Síszemüveg


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nevica Whistler Skin Goggles Mens Síszemüveg
12 054 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Síszemüveg Nevica

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nevica Whistler Skin Goggles Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nevica), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2406125030003 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Síszemüveg - További termékek megtekintése