Vélemények New Balance Seasonless Tank Top Ladies és termékinformációk

Terméknév: New Balance Seasonless Tank Top Ladies Női pólók futáshoz New Balance

Termékleírás: New Balance Seasonless Tank Top Ladies This New Balance Seasonless Tank Top is designed with an athletic cut which features NB Dry technology to ensure you are left cool and dry for longer by pulling away sweat from the body. Its stretchy design is crafted into a round neck, muscle back and scooped hemline with internal flat lock seams to promote a comfortable, smooth fit the reduces the chances of skin chafing and irritation. Reflective detail is situated to the outer and includes New Balance branding for brand recognition. > Running tank top > NB Dry technology > Stretchy > Round neck > Muscle back > Flat lock seams > Reflective detail > New Balance branding > Shell : 89% polyester, 11% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék New Balance Seasonless Tank Top Ladies mert kedvező ár 9 197 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női pólók futáshoz.

Reviews New Balance Seasonless Tank Top Ladies
Termék felülvizsgálata New Balance Seasonless Tank Top Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a New Balance Seasonless Tank Top Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából New Balance vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket New Balance Seasonless Tank Top Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok New Balance Seasonless Tank Top Ladies New Balance

További termékképek, részletesebb leírások New Balance Seasonless Tank Top Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu New Balance, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 197 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó New Balance
- code EAN 2455080203908
- a termék kategóriában van Női pólók futáshoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

New Balance Seasonless Tank Top Ladies Női pólók futáshoz
9 197 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női pólók futáshoz New Balance

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (New Balance Seasonless Tank Top Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (New Balance), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2455080203908 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női pólók futáshoz - További termékek megtekintése