Vélemények Newton párnahuzat, krémszínű, 50 x 50 cm és termékinformációk

Terméknév: Newton párnahuzat, krémszínű, 50 x 50 cm Kispárnahuzatok Albani

Termékleírás: A Newton párnahuzat megszépíti nappaliját vagy hálószobáját. A színének és mintájának köszönhetően kellemes hangulatot és jókedvet kölcsönöz otthonának. A kiváló minőségű anyag biztosítja a párnahuzat hosszú élettartamát. Élessze fel otthona minden sarkát az Albani márkával! ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Newton párnahuzat, krémszínű, 50 x 50 cm mert kedvező ár 5 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kispárnahuzatok.

Reviews Newton párnahuzat, krémszínű, 50 x 50 cm
Termék felülvizsgálata Newton párnahuzat, krémszínű, 50 x 50 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Newton párnahuzat, krémszínű, 50 x 50 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Albani vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Newton párnahuzat, krémszínű, 50 x 50 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Newton párnahuzat, krémszínű, 50 x 50 cm Albani

További termékképek, részletesebb leírások Newton párnahuzat, krémszínű, 50 x 50 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Albani, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Albani
- code EAN 4016546053130
- a termék kategóriában van Kispárnahuzatok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Newton párnahuzat, krémszínű, 50 x 50 cm Kispárnahuzatok
5 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kispárnahuzatok Albani

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Newton párnahuzat, krémszínű, 50 x 50 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Albani), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4016546053130 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.